Implica-teContact

Despre

EUROPAfest este astazi unul dintre cele mai iubite festivaluri, reunind intr-un singur eveniment jazz, blues, pop & clasic

Mesajul Directorului Festivalului

Am ajuns impreuna la editia cu nr. 28 a EUROPAfest. 28 de ani in care ne-am dedicat timpul si puterea ca sa construim un festival distins, reunind intr-un singur eveniment jazz, blues, pop & muzica clasica. A devenit o constanta pentru noi sa avem artisti, din 24 de tari, interpretari remarcabile si un public entuziast, care creste de la an la an.

Am gandit festivalul ca un promotor al artistilor de valoare, o serie de evenimente de inalta clasa, cu o atmosfera de exceptie. Nu e de mirare ca EUROPAfest este astazi unul dintre cele mai iubite festivaluri, o cale catre muzica de buna calitate si interpreti talentati, in mijlcoul unei primaveri frumoase si insorite.

Anul acesta ne-am rezervat 9 zile in perioada 16 -24 Iulie, pentru a le transforma intr-un maraton de concerte, concursuri, jam sessions, caffé festival. Fiti o parte a sarbatorii si veniti sa va alaturati noua in diversele evenimente EUROPAfest 2021.
It’s all about live quality music !


Luigi Gageos
Director EUROPAfest